Avocat infiintare firma

avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Avocat infiintare firma in Bucuresti – In acest moment in Romania sunt cinci forme de organizare juridica, prevazute de Legea 31/1990, dintre care dumneavoastra puteti sa selectati una care sa reprezinte forma societatii dumneavoastra.

Prima dintre acestea este Societatea cu raspundere limitata (SRL). Aceasta este cea mai folosita forma juridica a activitatii comerciala din toata tara noastra. In cadrul acestui tip de societate, asociatii acesteia nu sunt deloc comercianti si raspund eventualelor datorii ale acestei societati doar in limita aporturilor. Infiintarea firmei SRL necesita un capital minim de 200 RON, capital divizat in parti sociale la fel ca pret, de minim 10 RON. Numarul asociatilor poate sa fie scazut la unul singur, atata timp cat acesta nu este asociat la o alta societate.

Puteti vizita si: avocat in drept civil din Bucuresti

A doua forma de organizare este Societatea in nume colectiv adica SNC. Aceasta lege juridica de diferentiaza de SRL prin faptul ca asociatii acesteia au calitatea de comercianti si acestia raspund in mod echitabil si nelimitat pentru actiunile societatii.

Societatea in comandita simpla (SCS) este a treia forma de organizare juridica, iar aceasta este alcatuita din asociati din care o parte mica au rolul de comercianti. Ei au numele de comanditati si raspund in cazul datoriilor societatii acesteia, iar in acelasi timp, comanditarii, raspund doar pana la concurenta aporturilor subscrise de fiecare asociat al acesteia.

Urmatoarea forma este Societatea pe actiuni mai pe scurt SA. Ea este o forma juridica cunoscuta din ce in ce mai mult in Romania si legea juridica principala in Occident. Tipul acesta de societate cere minimum un numar de doi actionari si capitalul fiid format din actiuni emise de socieatate. Actiunile acestea au un pret de 0,1 RON.

Puteti vizita si: avocat divort Bucuresti sau onorariu avocat Bucuresti.

Ultima dar si a cincea forma de organizare este Societatea in comandita pe actiuni, prescurtat SCA. Aceasta lege este acel tip de societate cu capital creat doar din actiuni, in care comanditatii au o responsabilitate a datoriilor societatii, iar comanditarii raspund in cazul aportului fiecaruia.

avocat infiintare firma pret srl bucuresti
avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Infiintare firma Bucuresti – Pasii de urmat

 

Daca va doriti sa infiintati o firma in 2019 , ar trebui sa stiti ca nu este un lucru asa de usor de facut, daca, aveti timpul necesar si fonduri consistente puteti incerca, da mai intai trebuie sa aveti in vedere urmatoarele etape, dar, desigur daca aveti la indemana consultanta juridica necesara si daca urmati urmatoarele etape. In pasii urmatori, va vom arata etapele pe care trebuie sa le parcurgeti si de care trebuie neaparat sa tineti cont, pentru a infiinta firma rapid si fara dificultati. Daca intampinati niste greutati in crearea firmei, puteti apela la specialisti pentru informatii juridice.

avocat infiintare firma pret srl bucuresti
avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Infiintare firma Bucuresti – Urmatoarele etape

 

Pentru actele de comert si infiintarea firmei SRL este necesar de incheierea Actului Constitutiv. In demers, trebuie sa apelati la profesionisti in acest domeniu. Acest obiect are obiectul principal si obiectivele secundare, din prima etapa, si numele firmei dumneavoastra din a doua etapa, numele asociatilor, dar si numele acelui care are functia de administrator al firmei, incat si intervalul de timp in care va detine aceasta functie. Acestia vor da declaratii pe raspunderea lor, conform carora ca nu au avut in trecut antecedente penale si au conditia legala nevoita pentru functiile acestora. Avocatul trebuie sa anunte data certa pentru documentele amintite in trecut.

O a cincea etapa este depunerea la banca a capitalului social. Capitalul social este elementul surpriza in procesul de a infiinta o firma. Acesta poate sa fie depus la orice banca din intreaga tara si se poate presupune existenta unor formulare speciale, in intregirea carora va vor calauzi functionarii bancii. Cum am mentionat, capitalul social minim pentru infiintarea unei firma SRL este de 200 RON. Ar trebui sa aveti la indemana Actul Constitutiv al companiei dumneavoastra, dar si o dovada a rezervarii firmei, din etapele anterioare.

Actul Constitutiv inseamna obiectul principal dar si obiectul secundar din etapa 1, denumirea firmei, dar si din etapa 3 numele ascotiatilor din firma dar si numele celui care detine functia Adminstrativa a firmei, dar si perioada pe care acesta va detine functia. Atat adminstratorul cat si ascotiatii vor da declaratii pe propria raspundere conform carora  nu avut antecedente penale si detin conditia legala si necesara pentru indeplinirea functiei.

avocat infiintare firma pret srl bucuresti
avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Infiintare firma Bucuresti – Riscurile infiintarii unei afaceri

 

Pentru inceput orice antreprenor la inceput de drum ar trebui sa stie ca infintarea unei firme prezina si o gama variata de riscuri, dar si necesita si o mare parte din timp. Unele dintre riscurile infiintarii unei afaceri sunt urmatoarele

  • Riscul de piata

Conditiile si tendintele actuale ale pietei reprezinta un risc pentru noile intreprinderi. Daca tendintele industriei se indeparteaza de produsul sau serviciul dumneavoastra, sau daca potentialii clienti sunt deja blocati de concurenti, este dificil sa castigi impulsul clientilor. Piata poate afecta noile afaceri in functie de natura si localizarea acestora, concurenta potentiala si stabilirea preturilor produselor.

Pietele care sunt prea saturate cu aceleasi produse si servicii pot fi in detrimentul capacitatii unei noi afaceri de a castiga o cota de piata semnificativa. Proprietarii de afaceri pot gestiona eficient riscul de piata prin efectuarea unei analize de piata, care ajuta la determinarea potentialului pietei pentru produsul sau serviciul respectiv. Un plan de marketing poate ajuta la definirea domeniilor de marketing, precum si la descoperirea nevoilor clientilor. Identificarea corecta a riscului de piata este necesara pentru a gestiona si / sau pentru a evita esecul unei noi companii.

  • Riscul financiar

Situatia financiara a unei afaceri poate scadea adesea sau poate distruge chiar capacitatea unei companii de a reusi. Noile intreprinderi se confrunta cu riscuri financiare semnificative. Proprietarii noilor afaceri nu reusesc sa planifice proiectii financiare sau sa creeze bugete de lucru. Este necesar ca firmele noi sa determine daca produsul sau serviciul lor este suficient de puternic pentru a sustine obligatiile financiare ale afacerii.

Un capital suficient este necesar pentru a plati cheltuielile de intretinere ale proprietarului pana cand afacerea va obtine un profit. In plus, majoritatea intreprinderilor au nevoie de inventar, echipamente, materiale de birou si materiale de marketing pentru a functiona eficient. Antreprenorii care nu reusesc sa obtina finantare se afunda adesea in economiile personale sau in carti de credit excesive pentru a-si finanta noua afacere. Succesul financiar personal este adesea legat de succesul noii afaceri. Daca afacerea nu reuseste, un nou proprietar al unei intreprinderi ar putea sa se confrunte, probabil, cu ruinarea financiara.

  • Riscul de administrare

Structura organizatorica a unei noi afaceri, sau lipsa acesteia, reprezinta un nou risc in demararea unei noi companii. Proprietarii de afaceri cu experienta de management putina sau chiar deloc se confrunta cu provocari semnificative in conducerea unei companii de succes. Antreprenorii care angajeaza administratori ineficienti risca sa sufere importante pierderi in functionarea afacerii. Managerii sunt deseori insarcinati cu supravegherea operatiunilor zilnice ale unei companii. Gestionarea ineficienta poate avea un efect negativ asupra eficientei vanzarilor, controlului calitatii si serviciului clienti.

avocat infiintare firma pret srl bucuresti
avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Infiintare firma Bucuresti – Necesitatea unui avocat in firma

 

Un avocat intr-o firma este esentiala, din partea acestuia poti primi  consultata juridica dar si tot ce deriva din dreptul penal Doar alaturi de un avocat de drept penal specializat poti sa dezvolti o strategie potrivita care sa te ajute sa iti atingi scopul in domeniul in care te-ai hotarat sa iti deschizi firma.

Pagina optimizata de Outcave Solutions – Promovare magazin online Bucuresti.

Avocatul specializat in drept penal va reusi cu ajutorul partenerilor sai si alaturi de o echipa de specialisti formata din experti judiciari, medici specialisti, experti fiscali si contabili autorizati, sa acopere intreaga arie a infractiunilor care sunt prevazute in Codul Penal si in toate legile speciale si sa te ajute in legatura cu nedumeririle tale legate de partea juridica.

Un avocat este o necesitate pentru o firma deoarece, el are datoria de a adapta apararea atunci cand apar elemente noi care pot sa nu fie cunoscute nici macar de catre client. In aceasta ramura a dreptului, un avocat cu experienta ofera sprijin si siguranta dar si asistenta in cazuri foarte complexe si diversificate utilizand toate resursele de care dispune pentru a reusi sa atinga rezultatele propuse in diverse domenii care implica infractiunile de coruptie, infractiunile informatice si economice, dar si in cazul in care firma dumneavoastra este pusa intr-o postura de neimaginat  in  fata unei instante.

avocat infiintare firma pret srl bucuresti
avocat infiintare firma pret srl bucuresti

Avocat infiintare firma – Precizari suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “infiintare firma bucuresti”,”infiintare firma pret”, “infiintare firma srl” sau “infiintare firma 2019”, “infiintare firma onrc”, “infiintare firma asigurari”, “infiintare firma amenajari interioare”, “infiintare firma curatenie” ori “infiintare firma consultanta juridica”, “infiintare firma de transport”, “infiintare firma de curatenie” si “infiintare firma de constructii”, “infiintare firma de paza”, “infiintare firma de consultanta”, “infiintare firma de contabilitate”.

Alte cautari: “infiintare firma de recrutare”, “infiintare firma distributie”, “infiintare firma evenimente”, “infiintare firma organizare evenimente”, “infiintare firma instalatii electrice”, “infiintare firma fara sediu social”, “infiintare firma fara angajati”,” “infiintare firma germania”, “infiintare firma gazduire sediu social”, “infiintare firma gazduire sediu”, “infiintare firma haine”, “infiintare firma second hand”, “infiintare firma it”, “infiintare firma ieftin”, “infiintare firma jocuri de noroc”, “infiintare firma leasing”, “infiintare firma leasing de personal”, “infiintare firma la registrul comertului”, “infiintare firma la avocat”.

Cautari similare: “infiintare firma microintreprindere”, “infiintare firma medicala”, “infiintare firma magazin alimentar”, “infiintare firma noua”, “infiintare firma neplatitoare de tva”, “infiintare firma noua platitoare de tva”, “infiintare firma nonprofit”, “infiintare firma prestari servicii”, “infiintare firma rapid”, “infiintare firma reciclare deseuri”, “infiintare firma recrutare personal strainatate”, “infiintare firma recrutare forta de munca”, “infiintare firma vanzari auto”, “infiintare firma vanzari online”, “infiintare firma vulcanizare”, “infiintare firma web design”, “infiintare firma 2019 costuri”, “infiintare firma 2017 platitoare de tva”, “infiintare firma taxi 2018”, “infiintare firma pentru tineri pana 35 ani”, “avocat infiintare firma sector 6”.