Avocat drept comercial

avocat-drept-comercial

Avocat în drept comercial – Litigiul comercial este un termen larg care se referă la soluționarea tuturor operațiunilor și relațiilor de contencios corporativ, de la încălcarea contractului la litigiile acționarilor.

Pentru a ajuta la soluționarea litigiilor de afaceri, cum ar fi acestea, cât mai rapid și mai eficient posibil, este vital să consultați avocații comerciali în materie de litigii, care să ofere soluții practice și comerciale.

Puteti vizita si: avocat pt infintare firma (SRL, S.A) in Bucurestiavocat in drept civil din Bucuresti

De exemplu, Andreea Vasile şi Giorgiana Vasile, avocat şi consilier juridic în drept din Bucureşti, sectorul 3, oferă consultanță și asistență pentru a proteja interesele clienților. De asemenea, acţionează pentru clienți în diferite sectoare și au un record de succes de primă clasă. Printre altele, au expertiză specializată care ajută clienții să rezolve:

  • litigiile care apar în cursul desfășurării unei afaceri, cum ar fi gestionarea sau deținerea întreprinderii sau în legătură cu proprietatea comercială
  • litigiile privind contractele comerciale cu privire la toate tranzacțiile comerciale
  • lichidarea petițiilor și alte chestiuni legate de insolvență
  • conflictele de proprietate intelectuală
avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Avocat drept comercial – Gasim cele mai bune solutii

 

Sunt gasite celei mai bune soluții posibile și se examinează toate căile disponibile, inclusiv arbitrajul și alte forme de soluționare alternativă a litigiilor. Dacă sunteți în căutarea unor avocați extrem de experimentați, care știu cum să construiască o strategie câștigătoare, adaptată nevoilor și bugetului dvs., vă rugăm să le contactați.

Puteti vizita si: avocat divort Bucuresti sau onorariu avocat Bucuresti.

Dreptul comercial, cunoscut și că dreptul comerțului, este un corp de lege care se aplică drepturilor, relațiilor și comportamentului persoanelor și întreprinderilor care se ocupă de comerț și vânzări. Se consideră adesea o ramură a dreptului civil și se ocupă atât de aspecte legate de dreptul privat, cât și de dreptul public.

Conștientizarea comercială poate fi pur și simplu definită ca fiind la zi cu privire la întâmplările zilnice și evoluțiile din lumea comercială și comercială. O parte semnificativă a legislației se învârte astăzi în jurul afacerilor și comerțului de pe piață, între orașe și regiuni și între zonele geografice.

Conștientizarea comercială este, prin urmare, una dintre cerințele cheie pe care un avocat bun și competent trebuie să-l stăpânească. Din păcate, conștientizarea comercială nu are loc inopinant, astfel încât depinde de fiecare persoană în parte. În primul rând trebuie să se dezvolte într-o perioadă de timp, începând cu educația juridică de bază și cu creșterea în timp ce vă îmbarcați în cariera juridică și urcați pe scară. Pentru toți avocații aspiranți, conștientizarea comercială este un atribut important care poate face diferența dintre a deveni și a nu deveni avocat.

Avocat drept comercial – Litigii comerciale

 

Litigiul comercial este un termen larg care se referă la soluționarea tuturor tipurilor de tranzacții și relații juridice controversate prin acțiuni în instanță. De la încălcarea contractului la litigiile acționarilor, dacă aveți nevoie de consiliere sau reprezentare în litigii comerciale, vă putem ajuta. Pentru a ajuta la soluționarea litigiilor de afaceri, cum ar fi acestea, cât mai rapid și mai eficient posibil, este vital să consultați avocații comerciali în materie de litigii, care să ofere soluții practice și comerciale.

Dreptu comercial, este definit ca fiind o ramură a dreptului privat, cuprinzând ansamblul reglementărilor privind relațiile sociale cu caracter de comercialitate. Obiectul dreptului comercial este raportul juridic comercial, adică o relație socială formată pe baza unei norme juridice comerciale și în care participanții devin titulari de drepturi și obligații comerciale și a căror poziție juridică este egală.

Legislaţia din domeniul juridic prevede ca un avocat de drept comercial să depună toată diligenta pentru apărarea drepturilor şi a intereselor legitime ale clientului sau în cadrul unui litigiu de natura comercială. Graţie experienţei temeinice în domeniu, avocatul are rolul de a-şi sfătui clientul cu profesionalism şi promptitudine, astfel încât beneficiarul să se bucure de cele mai eficiente soluţii în funcţie de complexitatea problemelor juridice pe care le întâmpină. În cele ce urmează, iată care este rolul unui avocat de drept comercial în vederea soluţionării litigiilor din acest sector de activitate.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Un avocat de drept comercial apăra interesele clienţilor

 

Un avocat de drept comercial cunoaşte legislaţia comercială, precum şi cea de procedura civilă, prin urmare are abilităţile necesare de a face fata cu succes unui litigiu comercial în care îşi reprezintă clientul.

Scopul său îl constituie apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale persoanelor fizice şi juridice, în faţa tuturor instanţelor de judecată, autorităţilor şi instituţiilor.

 

Un avocat de drept comercial propune soluţii eficiente

 

Activitatea unui avocat de drept comercial se realizează prin consultaţii şi cereri cu caracter juridic comercial, asistenta şi reprezentare juridică în fata organelor de jurisdicţie, apărarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor, redactarea de acte juridice sau orice alte mijloace prin care se exercita dreptul la apărare, în condiţiile legii.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Un avocat de drept comercial caută abordări actuale

 

Pe lângă reprezentarea în instanţa şi propunerea celor mai bune soluţii adaptate fiecărui caz în parte, un avocat specializat în drept comercial are rolul de a se implica în permanenţă în înţelegerea aspectelor legale care vizează activitatea economică desfăşurată de clienţii săi. Este şi cazul avocaţilor Andreea Vasile si Giorgiana Vasile care se remarca pe piaţa avocaturii din România datorită abordării succesului.

Nouă paradigmă juridică este centrată pe nevoile actuale ale omului modern şi pe relaţia care se construieşte între avocat şi clientul sau. Beneficiarii serviciilor juridice oferite de o casă de avocatură vor achita un onorariu echitabil, flexibil şi extrem de avantajos pentru ei. Astfel, clientul este pus pe primul loc pentru ca acesta să obţină cele mai bune soluţii şi să se bucure cât mai rapid de rezultatele oferite.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial

Avocat drept comercial – Servicii de calitate

 

Indiferent dacă este vorba despre înființarea afacerii dvs., informații despre contracte sau de a ajuta la soluționarea unui contract , parteneriat, disputa acționarilor sau consiliere cu privire la cerințele legale și datorii comerciale, experții în afaceri juridice Andreea Vasile si Giorgiana Vasile pot ajuta cu fiecare aspect al litigiilor comerciale.

Suntem o societate dinamică a litigiilor comerciale cu sediul în Bucureşti. Noi punem interesele clienților noștri în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. Lucrăm atât cu întreprinderile, cât și cu persoanele particulare, oferindu-le consultanță juridică și sprijin care este unic pentru ei și situația lor. Nu credem doar să oferim soluții unice pentru toate problemele comerciale. Ne vom concentra pe circumstanțele specifice înainte de a elabora cel mai bun și mai rentabil mod de a vă ajuta să vă atingeți obiectivele.

avocat-drept-comercial
avocat-drept-comercial