avocat-online-non-stop-gratis.jpg

Avocat online

Avocat online – In zilele noastre exista un numar foarte mare de avocati priceputi sau mai putin priceputi, dar un lucru cert este acela ca alegerea unui avocat online iti poate scuti foarte mult timp si nu numai.

Raspunsurile la intrebarile dumneavoastra se vor trimite pe mail, nu se vor afisa aici pentru a pastra confidentialitatea. Multumim!

Avantajele alegerii unui avocat online sunt urmatoarele: timpul alocat cautarii unui avocat care sa raspunda cerintelor clientului, ori de cate ori exista o problema se reduce, confidentialitatea informatiilor si responsabilitatea fiecarui caz in parte este asigurata de catre firmele de avocatura, disponibilitatea permanenta pentru urgente, etc.

Puteti vizita si: avocat pt infintare firma (SRL, S.A) in Bucurestiavocat in drept civil din Bucuresti

 

Avocat online – Cum se realizeaza activitatea

 

Conform legii numarul 51/1995, articolul 3” (1) Activitatea avocatului se realizeaza prin:

a) consultatii si cereri cu caracter juridic;

b) asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti, a organelor administratiei publice si a institutiilor, precum si a altor persoane juridice, in conditiile legii;

c) redactarea de acte juridice, atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare;

d) asistarea si reprezentarea persoanelor fizice sau juridice interesate in fata altor autoritati publice cu posibilitatea atestarii identitatii partilor, a continutului si a datei actelor incheiate;

e) apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina;

f) activitati de mediere;

g) activitati fiduciare desfasurate in conditiile Codului civil;

h) activitatile prevazute la litera g) se pot desfasura in temeiul unui nou contract de asistenta juridica;

i) activitati de curatela speciala potrivit legii si Statutului profesiei de avocat;

j) orice mijloace si cai proprii exercitarii dreptului de aparare, in conditiile legii.

Puteti vizita si: avocat divort Bucuresti sau onorariu avocat Bucuresti.

avocat-online-non-stop-gratis
avocat-online-non-stop-gratis

 

Avocat online – Alegeti un avocat specializat

 

Avocatii sunt foarte diferiti, in functie de pregatire, experienta, specializare, modalitatea de abordare a cazurilor, dar si de tipologia umana. Determinarea carui tip de avocat online aveti nevoie este esentiala, este intotdeauna de preferat sa contactati un avocat care este specializat in domeniul practicilor pe care le implica cazul dumneavoastra, acest lucru va permite avocatului sa va reprezinte cel mai bine interesele.

Un alt pas spre gasirea unui avocat online bun este revizuirea unor forum-uri de avocati online, pentru a va face o idee despre cei mai bine cotati si recomandati avocati online din Romania. Puteti de asemenea, sa examinati site-urile fiecarui avocat online 2019.

In plus, cautati informatii despre fiecare avocat, cum ar fi scoala de drept si domeniile de specializare, cautati cateva informații generale despre tipul de problema juridica cu care aveti nevoie de ajutor, inclusiv o sectiune de intrebari frecvente (FAQ) sau un blog cu articole care se refera la problemele juridice. Cei mai buni avocati online vor mentine site-uri web bine dezvoltate care ofera o multime de informatii viitorilor clienti.

Puteti accesa si avocat dreptul familiei, avocat dreptul muncii, avocat drept comercial.

 

avocat-online-non-stop-gratis

 

Cat de importanta este expertiza

Cele mai multe site-uri ale avocatilor online vor oferi informatii despre fiecare avocat care lucreaza pentru firma. Aruncati o privire la istoricul educational al fiecarui avocat si la istoria muncii. De obicei, ar trebui sa cautati un avocat cu cel putin trei pana la cinci ani de experienta care practica tipul de lege cu care aveti nevoie de ajutor.

Firmele de avocatura pot avea de la un avocat la mai multi avocati, deci trebuie sa alegeti o firma de avocatura care credeti ca va fi cea mai potrivita situatiei dumneavoastra. Cu toate acestea, daca cautati pe cineva care sa va ajute cu un divort sau cu informatii mai detaliate despre parasirea locului accidentului, ati putea angaja mai degraba un avocat de la o firma mai mica.

avocat-online-non-stop-gratis

 

Contactul este primul pas

Avocatului Andreea Vasile indeplineste toate cerintele expuse mai sus, ceea ce sporesc sansele ca ea sa fie urmatorul avocat al dumneavoastra.

Odata indepliniti pasii de mai sus, urmeaza sa contactati avocatii online pe care ii considerati ca vi se potrivesc cazului dumneavoastra. Majoritatea avocatilor fac numiri de consultare online gratuita. Cu toate acestea, unii pot solicita o taxa mica pentru o consultare.

Un alt pas pentru a alege un avocat corespunzator este prin intrebarea acestuia a unor detalii despre practica sa, precum si unde a mers la scoala de drept si altele. Raspunsurile avocatilor online nu ar trebuie sa puna vreo problema acestora, iar replicile lor ar trebuie sa fie sigure si la obiect.

Faceti alegerea corecta

Alegeti un avocat cu care va simtiti bine. In afara de experienta si cunoasterea puternica a legii, alegeti un avocat caruia credeti ca ii veti impartasi toate gandurile, si ii veti comunica cum doriti sa lucrati. Daca avocatul va face sa va simtiti inconfortabil in vreun fel, ar trebui sa alegeti pe altcineva care sa va reprezinte.

De asemenea, luati in considerare cat de bine avocatul a raspuns la intrebarile dumneavoastra. Daca mai multi avocati au calificarile pe care le cautati, trebuie sa alegeti pe cel cu care va simtiti cel mai confortabil.

Preturile platite pentru avocatii online, depind in functie de fiecare caz in parte. In anumite cazuri speciale, unde de asemenea platesti un avans cuprins intre 30-50% in functie de fiecare firma de avocatura, ei iti vor oferi dreptul la contact 24/7, iar pentru alte situatii mai putin delicate, nu e nevoie sa platesti avansul si cu siguranta nu ai nevoie nici de un avocat pe care sa il contactezi tot timpul. In cazul in care nu va puteti permite taxele avocatului in avans, intrebati despre aranjamente potentiale, cum ar fi planurile de plata. Mulți avocati online sunt dispusi sa lucreze cu dumneavoastra, bazandu-va pe nevoile dumneavoastra financiare.